Мітинг - реквієм пам’яті Юрія Коваленка та В’ячеслава Дремлюха у Бершадській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3

З метою патріотичного виховання учнів, вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, в переддень Дня захисника України у Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3було організовано та проведено мітинг-реквієм пам’яті Юрія Коваленка та В’ячеслава Дремлюха – випускників школи, які героїчно загинули у боях на Сході України.
На урочистому, але сумному заході були присутні учні 7-11 класів, батьки загиблих та їхні рідні. Звучали вірші, пісні, зачитувалися біографії Юрія Вікторовича та В’ячеслава Анатолійовича, а діти уважно вслухались у кожний звук. Учні подякували батькам і рідним загиблих хлопців за їхніх синів та висловили їм свою підтримку. Також дякували за виховання своїх дітей мужніми патріотами, справжніми чоловіками, які стали гордістю не тільки нашого міста, але і всієї Вінниччини й України та вручили їм квіти й запашні короваї.
Усі присутні вшанували пам’ять полеглих у боях на території проведення АТО земляків хвилиною мовчання, а кращі учні школи Корнійчук Олександр та Комаріда Анастасія поклали квіти до меморіальних дощок загиблих героїв. 
У залі панувала атмосфера співчутливості, спокою, тепла та водночас – гордості за подвиги, звитяги наших випускників, а сльози жалю від втрати блищали у всіх на очах.





Немає коментарів:

Дописати коментар