Миколай святий іде, подарунки всім несе!

Морозна нічка візерунки
На вікнах старанно пряде.
Йде Миколай, несе дарунки
І в кожну хату він зайде.
Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята – з нетерпінням очікуємо зимові свята. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво, Водохреща та інші урочисті дні несуть із собою веселощі та розваги, ігри, співи, танці. З особливим нетерпінням чекають діти 19 грудня, бо Свято Миколая пов’язане з подарунками, гарним настроєм, як це й буває на свято…
Незабутнє казкове дійство, інтерактивне естрадно-циркове шоу «Посіпаки. Новорічна міньйономанія», подарували актори Київської та Вінницької філармонії  учням Бершадської ЗОШ №3, яке відбувалося у актовій залі музичної школи. Наймолодші учні школи  допомагали своїм улюбленим героям – посіпакам, які були лиходіями і робили погані вчинки, стати хорошими, чемними, слухняними, й отримати подарунки від Діда Мороза. Винагородою для посіпак були зібрані дітками у грі-змаганні їхні улюблені смаколики – банани, кристали з печери змія. А підступний план лиходійки й зрадниці Скарлет забрати у Діда Мороза подарунки не спрацював, бо діти разом із посіпаками запальною, веселою руханкою зібрали усю енергію, тим самим зіпсували усі плани Скарлет. Як у добрій казці, добро перемогло зло.
Діти були задоволені, веселі, активні. Вони жартували, веселилися, активно брали участь у всіх іграх-змаганнях, розвагах, отримали від героїв призи. В переповненій залі панували веселощі, радість, сміх. Всі учні отримали солодкі подарунки.


Учні Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 щиро вдячні всім організаторам, а особливо народному депутату М.І. Кучеру, за сприяння якого було проведено свято, за подаровану казку в переддень Дня Святого Миколая. І в свою чергу обіцяють бути розумними, чемними, слухняними, вихованими, гідними громадянами нашої України.




Немає коментарів:

Дописати коментар