День миру

Миру в Україні - бути!
Миру хочуть добрі люди
І дорослі, і малі
Прагнуть миру на Землі!
Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.
Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру. Це свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Для деяких з нас мир - це повсякденна реальність. Проте для дуже багатьох людей у сучасному світі цей дар - не більше ніж казкова мрія. Для України цей день теж  особливий.
 21 вересня 2016 року у Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулася загальношкільна акція «Голуб миру». Учні й учителі  школи з радістю долучилися до флешмобу й виготовили паперових голубів з побажаннями миру та злагоди, сподіваючись на те, що вони принесуть на своїх крилах мир та спокій нашій Батьківщині. Учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті  «Діти України  за мир» та зробили виставки власних творчих робіт.
 Центр розвитку дитини запросив дітей на тематичну зустріч-бесіду, де  діти спілкувались на тему миру, дружби, добра; читали тематичні вірші, переглядали короткометражний мультик про дружбу, грали гру «Подаруй добро», співали всі разом пісню «Ми за Мир». Завершальною ноткою було нагородження учасників конкурсу малюнка на асфальті.

Учні Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 закликають всіх людей на Землі: «Вчіться робити добро людям і творити добро на землі. Живіть у мирі та злагоді!».



Немає коментарів:

Дописати коментар