Дебати кандидатів на пост президента шкільного врядування 2014

Доброго дня, шановні виборці та педагоги. Сьогодні ми збирались для того, щоб провести передвиборчі дебати. На вибори президента шкільного врядування зареєструвалось 3 кандидати: Корнійчук Олександр (з ліва на право - останній), Комаріда Анастасія (з ліва на право - третя) та Пітик Анна (з ліва на право - перша).
Вони продемонстрували вміння швидко і лаконічно відповідати на запитання опонентів, аргументувати свої слова та переконувати співрозмовника у корисності своєї програми, і навіть знаходити спільні цілі.
Працювали за таким планом: спочатку кандидати презентували себе, розповідали про свої передвиборчі програми, потім педагог-організатор Маліцька Оксана Михайлівна поставила кандидатам по кілька запитань:
«Які риси характеру ви цінуєте в людях?»
«Які позитивні моменти ви можете відмітити у програмах своїх опонентів?»
 «Що будете робити, якщо не вдасться виконати обіцяне у програмі?»
«Аналізуючи роботу попереднього уряду, щоб ви взяли на замітку?»
             Відповівши на ці запитання нашим кандидати поставили запитання своїм опонентам. Виділився Корнійчук Олександр. Він запитав про "ложку дьогтю" у програмах опонентів, тобто про непопулярні нововведення. Анна Пітик відповіла на це питання так :""Колючка" та "Екран чистоти" будуть не дуже популярними серед тих, хто порушує режим школи, але надіюсь, що ці нововведення будуть дієвими..."
Кандидати  гарно підготувалися. Виборці, що були присутні на дебатах, з цікавістю та повагою слухали кандидатів, за що їм окрема подяка.
 Надіюсь, що виборці достойно оцінять старання наших кандидатів завтра на голосуванні.
Дорогим нашим виборцям бажаємо зробити правильний вибір, продиктований не лише особистими симпатіями, а й об’єктивною оцінкою кандидата та його програми.

Виборча дільниця знаходитиметься у вестибюлі біля фонтану. Там вас зустрінуть члени виборчої комісії. Голосування проходитиме згідно списків, затверджених шкільною виборчою комісією. Кожен член виборчої комісії відповідає за певну паралель. Для уникнення затримок та для запобіганню фактів «виборчої каруселі»  кількість бюлетенів відповідає кількості виборців (не більше і не менше, тому відмітку про голосування необхідно класти усвідомлено, охайно, бо запасних бюлетенів процедурою проведення виборів не передбачено). Тому, прийшовши на дільницю, ви отримуєте бюлетень, за який розписуєтесь; ідете до кабінки, ставите відмітку, кидаєте бюлетень до скриньки і відходите, щоб не заважати іншим. А далі – чекаєте результатів голосування.
УСПІХУ!!!!!









Немає коментарів:

Дописати коментар