Посвята у школярі 2013

23 жовтня 2013 року у стінах Бершадської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 посвятили у школярі наших маленьких першокласників.

 Відбувалося це незвичайним способом.









Спочатку учням 1-х класів було запропоновано пройтися казковими зупинками, Дід Панас (Процишин Андрій, 5Б), Внучка Знайка (Гончарук Катерина, 5А) та поросятко Наф-Наф (Мустяце Артем, 5Б), які повели їх до інших зупинок: одних - до Буратіно (Гульченко Іван, 5А)
інших - до Карлсона (Іродюк Вадим, 5Б)



Усі герої пропонували безліч цікавих завдань - прикладів, задач, ігор, розминок, загадок - для того, щоб діти, виконавши усі завдання, змогли потрапити на святковий концерт-посвяту, 






де на них чекали казкові герої.
Концерт підготувала класний керівник 4-А класу Нечитайло Наталія Борисівна разом з учнями свого класу. Концерт пройшов динамічно, весело та цікаво для дітей. Учні 4А класу повністю завоювали увагу молодших товаришів.

На посвяті були присутні представники адміністрації школи, а саме заступник директора з навчально-виховної роботи у початковій школі  Островерх Віра Дмитрівна та заступник директора з виховної роботи Кузовлєва Олена Василівна.







Наприкінці цікавого повчального концерту першокласникам вручили медалі, що посвідчують, що діти вже стали справжніми учнями! 

Немає коментарів:

Дописати коментар