Міс школи 2014

Вже давно стало традицією останню п"ятницю перед канікулами (нажаль, цього року їх відмінили...) проводити конкурсно-розважальну програму "Міс школи". Ось і цього року ми дотримались традиції і чудово розважились.


Чотири прекрасних дівчини, що виявили бажання взяти участь, показали гарну підготовку до конкурсу. Усі конкурсні завдання вони виконали із великим ентузіазмом: для візитки знімали відео, робили фото- та відеомонтаж, залучили до участі свої класні колективи та навіть учнів інших шкіл (своїх друзів), шили костюми, робили презентації, готували пісні та танцювальні номери. Вболівальники також не пасли задніх - стільки номерів художньої самодіяльності в підтримку учасниць ми не бачили вже давно. Відповідним було й оформлення зали - фотоколажі та величезного розміру фотографії учасниць були розвішані на стінах, плакати від уболівальників майоріли всюди. атмосфера свята була неповторною. Приємним було й те, що прийшло багато глядачів (до речі, не тільки учнів нашої школи, а й випускників, учнів інших міських шкіл), серед яких було багато учителів та батьків.



Відео-презентація Троскот Іванни

Конкурс "Інтелектуальний"





Нагородження учасниць конкурсу






*************************************

Положення про конкурс «Міс школи – 2014»

Мета конкурсу: згуртування класних колективів в роботі над колективною творчою справою, розвиток творчих та організаторських здібностей, естетичних смаків та креативності учасників конкурсу, популяризація національних традицій Батьківщини.
 1. Загальні положення 

1.1. У конкурсі можуть брати участь дівчата 9-11х класів.

1.2. Конкурс буде проведено в останній робочий день І чверті (24.10.2014р.).

1.3. Про час репетицій та жеребкування буде повідомлятись на дошці оголошень (біля стенду Виховна робота) Примітка: всі репетиції та заходи по підготовці до конкурсу проводяться виключно у позаурочний час та не є виправданням для ігнорування підготовки домашніх завдань учасниками конкурсу та їх помічниками. При скаргах від вчителів учасницям знімаються бали. 
2. Хід конкурсу. 

2.1. Дефіле «Україна» - вихід моделей учасниць (можна з елементами хореографії) обов’язково супроводжується описом, презентацією. (Оцінюється відповідність темі дефіле, кольорова гама вбрання, естетичність, фантазія, представлення. Регламент часу 3хв ). Найвища оцінка одного судді – 5 балів. 

2.2. Самопрезентація учасниць «Привітання».(Регламент часу 3хв.) Найвища оцінка одного судді – 5 балів. 
2.3онкурс талантів «Мій коник» – виступ учасниці, спрямований на презентацію власних талантів, вподобань, здібностей, хобі. Найвища оцінка одного судді – 5б. Регламент часу – не довше 5-7хв.
2.4. Конкурс «Інтелектуальний» - до уваги учасниць конкурсу пропонуються запитання за темою «Україна. Державна та її символи». Оцінювання за результатами правильних відповідей.

2.5. Конкурс «Сюрприз» - конкурс господарського спрямування, який не потребує підготовки учасниць. 
2.6.  У  інтервалактах між конкурсами, що зазначені в пунктах 2.1-2.6,за бажанням  виступають вболівальники учасниць. Номери художньої самодіяльності вболівальників не оцінюються. У разі некоректної поведінки вболівальників (підказки, надмірний галас, тощо) бали з учасниць знімаються.

3. Суддівство. 

3.1. Оцінювання конкурсу здійснюється згідно пунктам 2.1-2.7 цього положення. 
3.2. Склад суддівської бригади. 
 Суддівська бригада складається з п’ятьох членів (до яких можуть входити вчителі-предметники, що не мають класного керівництва; інші члени педагогічного колективу школи; випускники школи, учасниці конкурсу минулих років, що не навчаються зараз у школі, імена яких не розголошуються до початку конкурсу). 

4. Нагородження. 

Учасницям конкурсу вручаються дипломи та стрічки із зазначеним титулом.

5. Матеріальні витрати. Всі матеріальні витрати по створенню власного образу, виїзд на відеосесії та інші заходи, пов’язані з організацією та проведенням конкурсу, учасниця бере на себе та може залучати матеріальну допомогу класних колективів. 
*************************************
Учасниці:
Бурдейна Анна, Троскот Іванна, Чабан Яна, Воротило Альона
1. Чабан Яна - учениця 11-А класу;
2. Воротило Альона - учениця 10-А класу;
3. Троскот Іванна - учениця 10-Б класу;
4. Бурдейна Анна - учениця 9-Б класу.
Ведучі:
1. Ільков Денис - учень 9-А класу;
2. Моспан Наталя - учениця 11-Б класу.


 



Немає коментарів:

Дописати коментар