Інформування про воїнів АТО, що навчались у нашій школі

Сьогодні учнями 11-Б класу Моспан Наталею та Попук Світланою було проведено хвилини інформування про воїнів АТО, що навчались у нашій школі.
 


Вони навчались

в нашій школі

Коваленко Юрій Вікторович    

 Народився 16 липня 1977 року в місті Бершаді. Батько Юрія Вікторовича був військовим, тому до 1988 року Юрій проживав в м. Петропавловськ-Камчатському. Після повернення в Україну він навчався у Бершадських середніх школах №2 і №3. Юнак завжди був відповідальним, наполегливим та зразковим учнем. Багато займався спортом.

      У 1994 році закінчив середню школу №3 та поступив до Одеського військового інституту сухопутних військ. Після його закінчення пройшов шлях від лейтенанта до підполковника, був заступником командира полку спеціального призначення.

    З 15 квітня знаходився в  зоні АТО беручи  участь в антитерористичній операції.

 Загинув під час виконання  військових завдань 15 липня 2014 року під містом Луганськ.

 

Дремлюх В’ячеслав Анатолійович
 
Народився 23 вересня 1991 року в місті  Бершаді. Навчався у Бершадській ЗОШ І - ІІІ ступенів №3, був добрим і веселим хлопцем, завжди  усміхнений, наполегливий, емоційний, активний учасник шкільних заходів та спортивних секцій. Щира його посмішка зворушувала серця. Людина високої волі.. Не боявся труднощів, не пасував перед проблемами. Девізом його життя були слова «Все буде добре».
Після закінчення школи В¢ячеслав пішов до лав Збройних Сил України, де проходив службу стрільцем-помічником гранатометника батальйону охорони військової частини.
     У важку для держави годину, не вагаючись, став на її захист. Віддав життя за свободу і незалежність Вітчизни під містом Іловайськом.
ГЕРОЇ  НЕ
ВМИРАЮТЬ
 
*****************************************

Немає коментарів:

Дописати коментар